BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

fredag 21 augusti 2009

♥19 Dagar kvar♥



Hej !


Dags att uppdatera här då. Dagarna bara flyger iväg, och nu när man jobbar så mycket går de ännu snabbare. Igår gick vi in i Grav . vecka 38! Sjukt vad tiden går fort alltså.

Fakta från www.gravid.se :


Barnet är nu ca 36 cm från huvud till stjärt och vikten är ungefär 3,2 kg. Barnets vikt ökar snabbt. Den kan växa med upp till 28 gram om dagen nu. Barnet rör sig nu mindre i magen. De stora kroppsrörelser du kände tidigare är små stötar från fötter och knän. Alla inre organ är färdigbildade och i tarmarna finns en grönsvart , klibbig avfallssubstans som kallas barnbeck. Det består av utsöndringar från matsmältningssystemet blandat med lanugohår, gallpigment och celler från tarmväggen. Barnbecket kommer att tömmas ut antingen före eller efter födseln.


Gjorde ett fynd igår med faktiskt . Hittade denna bok för 179 kr, kostar annars ca. 479 kr







Om Boken från Adlibris.se :


En vacker presentvolym med A.A. Milnes böcker om Nalle Puh, med originalillustrationer i färg av E.H. Shepard.

En liten pojke vid namn Christopher Robin bad en gång att få höra en saga om sig själv och sin teddybjörn. Det blev inte bara en saga utan två hela böcker om björnen Nalle Puh och alla de andra djuren i Sjumilaskogen. Böckerna har blivit klassiker och heter "Nalle Puh" och "Nalle Puhs hörna".

I Sjumilaskogen finns inga förståndiga vuxna. Pojken Christopher Robin är den självskrivne ledaren. Det är han som hjälper Nasse undan Heffaklumpar och andra farligheter. Det är också han som kramar om Nalle Puh och talar om att han är världens bästa björn.
I "När vi var mycket små" och "Nu är vi sex" finns de välkända barnverserna om Milnes son Christopher Robin och hans värld samlade.

Stora boken om Nalle Puh innehåller alla dessa fyra böcker. En komplett samling av Nalle Puh, med färglagda illustrationer av E. H. Shepard. En praktfull och vacker utgåva som innehåller allt. Originalböckerna kom ut i England mellan 1924-28. Bonniers Juniorförlag gav ut alla fyra böckerna i färg var för sig 1990.
Figurerna bygger på Christopher Robins verkliga leksaker och historien utspelar sig i skogen i närheten av familjen Milnes hem.


Så nu ska det läsas Nalle Puh för magen ,och sen när lilla Thindra kommer ut till världen med för den delen =)


Suttit & fixat mitt DVD bibliotek och städat ikväll. Emelie är ju på Hanna´s Möhippa, så de sprang runt på Grönan och nu sitter de & äter någonstans i Sthlm stad. Hade tur , för precis när jag kom in med Upptåget,så står min baby och de andra och väntar på tåget som skulle gå mot Sthlm Central, så jag fick träffa henne innan hon begav sig iväg igen. Förstår om hon kommer vara trött imorgon,men vi har båda sovmorgon , så vi får sova ut i varandras famnar =)

Nej, ska kika lite annat här nu , ha de fint allihopa !


Älskar min snutt ;)



1 kommentarer:

Anonym sa...

läsa för magen??? skärpning nu va? hehehe